NAGRADNA IGRA

Šoping v mestu


Predstavljaj si: štiri prijateljice, brezskrbna sobota, odlična družba, zapravljanje brez slabe vesti, nakupovalne vrečke in široki nasmeški.

Mamljivo? Kdaj ste s svojimi puncami šle nazadnje skupaj v šoping?

Hitradio Center in Abanka bosta 4 prijateljicam podarila nepozaben šoping v Cityparku. Da bo res popolno, bomo dodali našega modnega svetovalca Štefka Bratkoviča, ki se bo z vami družil in vas nato tudi povabil na kosilo.

In koliko boste v Cityparku lahko zapravile? 2.000 EUR! Tako je. Vsaka bo lahko nabrala za 500 EUR robe :)

Kupile si boste lahko točno tiste škornje, ki jih gledate že tri tedne, točno tisto torbico, ki sicer ni nujen nakup, bi jo pa reeeeees imele in še bo ostalo denarja :)

Kako do takega nepozabnega ženskega popoldneva? V spodnjo prijavnico vpiši svoje podatke ter imena in priimke treh prijateljic, ki bi jih povabila s seboj na nepozabno dogodivščino.

Nato pa pozorno poslušajte našega Štefka Bratkoviča, ki vsak dan od 9. do 14. ure vrti hite – in to kar 7 zapovrstjo. Med programom bo vsak dan oznanil imena 4 prijavljenih prijateljic. Če je to vaša skupina, hitro po telefone. Imate namreč 7 hitov časa, da vsaka od vas pokliče Štefkota na 01 290 9999. Če vam to uspe, greste v žrebanje za glavno nagrado – 2000 EUR za šoping!

Akcija, prijavi in se slišimo :)

Želje si lahko uresničite v trenutku z obročno kartico iz Abanke

Se vam pogosto pripeti, da v trgovinski izložbi zagledate par čudovitih škornjev in razmišljate, ali si jih lahko privoščite v tem trenutku? Morda potrebujete nov plašč, smučarsko opremo ali razmišljate o novoletnih darilih za najbližje? Ali vas je zgolj nepričakovano doletel večji nakup, ker se vam je pokvaril pralni stroj?

Želja vam ni treba prelagati na jutri, saj lahko tudi večje nakupe opravite takoj, plačate pa pozneje. Kako? Kar z obročno kartico kreditna Visa Electron iz Abanke. Plačevanje je zelo preprosto, saj ob plačilu le pošljete sporočilo SMS, na koliko obrokov želite opraviti nakup. Obročna kartica kreditna Visa Electron omogoča nakupovanje tudi v tujini in na spletu.

Tako lahko iz udobja svojega doma rezervirate zimski dopust ali pa jo mahnete v tople kraje takoj, plačujete pa po obrokih. Nakupe lahko opravite na vseh prodajnih mestih z oznako Visa Electron.

Za več informacij obiščite spletno mesto www.abanka.si/obrocna-kartica/, pokličite na brezplačno telefonsko številko Abafon 080 1 360 ali pošljite e-pošto na info@abanka.si.

Nagradna igra je že potekla.