NAGRADNA IGRA

5.000 EUR Facebook post

HVALA VSEM, SUPER STE!
En teden smo se družili, tako pridno ste pisali, da noben komentar ni zdržal več kot 3 minute.
Tako smo zmagovalca 5.000 EUR FACEBOOK POSTA izžrebali!
In to je SIMONA DI oziroma SIMONA DIJAK. ČESTITKE :) POZOR POZOR!

Visenje na Facebooku se ti lahko ponovno obrestuje :) Najbolj vroča Facebook igra vseh časov je nazaj! 

Temni in mrzli novembrski dnevi so kot nalašč, da pripraviš hektoliter kave, se udobno namestiš in na Facebooku komentiraš, vse dokler ne bo tvojih 5.000 EUR. 

Na naši Facebook strani smo objavili HITRADIO CENTER in TUŠ 5.000 € FACEBOOK POST. Klikni TUKAJ in sodeluj!

Ti komentiraš in nato držiš pesti, da za tvojim komentarjem ne prileti še en :) Super nagrada - 5.000 EUR v darilnih bonih za trgovine Tuš, je lahko tvoja!


Torej naloga je, da dežuraš dan in noč in si vedno v pripravljenosti - kot gasilec. Biti gasilec je častno delo, prežeto s tradicijo in dolgo zgodovino. Zato jih podpirajo tudi pri TUŠu. Samo za njih so oblikovali posebno ugodnost, ki so jo gasilci v Tušu deležni vsak torek. Za več klikni TUKAJ. Prav tako pa so pri TUŠu to jesen pripravili veliko dobrodelno akcijo ZA ŽIVLJENJA GRE. Z nakupom posebej označenih izdelkov v njihovih trgovinah kupci pripomorete k nakupu prepotrebne gasilske opreme, ki jim lajša njihovo požrtvovalno delo.

Pripravi se in od četrtka, 10. 11., komentiraj pod našo 5.000 EUR FACEBOOK POST objavo (napišeš lahko karkoli - izogibaj se le grdim besedam). Če tvoj komentar ostane zadnji več kot 3 minute (razlika med dvema komentarjema mora biti 4 minute), ZMAGAŠ in pokasiraš 5.000 € za trgovine Tuš.

In še link do našega Facebook profila: https://www.facebook.com/radiocenter

P.S.: Odgovor (Reply) na posamezen komentar NE šteje, šteje samo komentar na objavo.

P.P.S.: Zadnje objave vidiš, če na FB pri komentarju nastaviš, da prikazuje zadnje objave - namesto "Top comments" oziroma "Naj komentarji" preklopi na "Most recent" oz. "Najnovejše".

Nagradna igra je že potekla.