NAGRADNA IGRA

Spimpaj mamo

Akcija Spimpaj mamo je zaključena! Prijavilo se vas je kar 1300 mamic!
Iskrene čestitke pa gredo 34-letni Lei Tekavec Brinc! Mamici 3 otrok so porodi pustili posledice na trebuhu. Tako jo pri Estetiki Testen čaka abdominoplastika. Dr. Testen pravi, da bo imela enak trebuh kot pred prvim porodom. :)
Res smo srečni, da smo lahko nekoga tako razveselili. :)

Akcija Spimpaj mamo je nazaj! :)

Mame so zakon!

Vsaka mama je lepa in res smo jim hvaležni, da so tukaj za nas.

Biti mama pa ni enostavno in materinstvo pusti posledice tudi na telesu. Ko bi le obstajala možnost, da bi lahko vplivali na naš izgled ... tudi po porodu ... Aja! Saj obstaja!

Tako bomo eni mami omogočili, da se po svoji želji še polepša. Da vrne zadeve na svoje mesto ... Da se počuti še boljše v svoji koži :)

Za eno mamico imamo lepotno operacijo v vrednosti 3.400 EUR pri pri dr. Andreju Testenu iz Estetike Testen.

Zato dragi otroci, partnerji, prijatelji ... Če poznate mamo, ki bi rada kakšno stvar na sebi še izboljšala, jo prijavite.

Seveda pa mamice vabljene, da se prijavite kar same! :) V tem primeru samo odkljukajte spodnji kvadratek "Prijavljam mamo" in vnesite svoje podatke.

Doseganje lastnega estetskega ideala, zagotavlja osebno zadovoljstvo, duševni mir in nenazadnje dvigne samozavest. To nam pripomore k uspešnejšemu družabnemu in poslovnemu življenju.

V sodobnem, hektičnem času je lep in zdrav videz nadvse pomemben. Odločitev o estetskem posegu ni enostavna. Najtežje je narediti prvi korak in obiskati specialista estetske kirurgije ter opraviti razgovor.
V Estetiki Testen se tega zavedamo, zato strankam posvetimo veliko časa. Andrej Testen dr.med. specialist plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije ima večletne izkušnje s področja estetske kirurgije. Estetika Testen Vam lahko pomaga k samozavestnejši, popolnejši podobi, s katero boste z veseljem vkorakali v novo življenje.

Nagradna igra je že potekla.

NAGRADNE IGRE